У Вільнюсі учні «Міжнародної української школи» отримали дипломи

У Вільнюсі учні «Міжнародної української школи» отримали дипломи

Фото
Укрінформ
У приміщенні української дипломатичної місії у Вільнюсі в урочистій і теплій атмосфері українські діти, перші учні «Міжнародної української школи» у Литві, отримали атестати про закінчення навчального року 2021/2022 та свідоцтва про базову середню освіту.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив посол України в Литві Петро Бешта.

Документи вручили ректор університету Вітаутаса Великого пан Juozas Augutis та директор Литовської філії «Міжнародної української школи» (МУШ) пані Олена Внуковська.

Посол розповів, що навчання у школі відбувається українською мовою, по закінченню учні отримують свідоцтво про повну середню освіту державного зразка України з правом подальшого вступу до вищих навчальних закладів України без складання ЗНО, а також до вищих навчальних закладів Литви та інших європейських країн.

Бешта додав, що наразі керівництвом школи триває реєстрація учнів на наступний 2022/2023 навчальний рік. Робиться все можливе, щоб українські діти у Литві мали всі можливості для здобуття української освіти.

Литовська філія загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів «Міжнародна українська школа» розпочала діяльність у Вільнюсі у квітні 2022 року.

Нагадаємо, у Центральній бібліотеці Вільнюського міського управління стартував проєкт «Українська книжкова поличка» з передачі української літератури, що реалізується під патронатом Першої леді України пані Олени Зеленської.

Фото: Petro Beshta / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-