У Страсбурзі відбувся концерт солідарності з українським народом

У Страсбурзі відбувся концерт солідарності з українським народом

Фото
Укрінформ
У протестантській лютеранській церкві Робертсо у Страсбурзі (Франція) відбувся благодійний концерт солідарності з українським народом.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Постійного представництво України при Раді Європи.

За повідомленням, у концерті, при заповненому залі церкви, взяли участь українські виконавці, зокрема, співаки В.Василенко, Г.Коваль, І.Дюваррі, піаністка О.Фекете і віолончеліст С.Фекете. Прозвучали твори італійського композитора Дж.Пуччіні, найвидатніші арії італійського оперного співака Е.Карузо, народна українська пісня «Чорні брови, карі очі» тощо.

Читайте також: У Страсбурзі українці привернули увагу французів до наслідків агресії рф в Україні

«Після завершення благодійного концерту (кошти на підтримку громадян нашої держави збирала українська неурядова організація «ПромоУкраїна») з привітальним словом до глядачів звернувся Постійний представник України при Раді Європи Борис Тарасюк. Він подякував французькому народу за солідарність з Україною, запевнивши аудиторію в перемозі нашої держави над ворогом», – ідеться в дописі.

На концерті були також присутні дипломати ППУ зі своїми родинами та представники української громади Ельзасу, співробітники Секретаріату РЄ та Європейського суду з прав людини.

Нагадаємо, у галереї Палацу Європи у Страсбурзі відбулася виставка двох художників з Івано-Франківська - Ореста Костіва й Віктора Бабака.

Фото: Постійне представництво України при Раді Європи / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-