У Словенії відбувся веломарафон під знаком солідарності з Україною

У Словенії відбувся веломарафон під знаком солідарності з Україною

Фото
Укрінформ
Представники української громади та Посольства України у Словенії взяли участь в одному з найчисленніших веломарафонів – традиційному «Полімарафоні-2022» у місті Птуй, який цьогоріч пройшов під знаком солідарності з Україною.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Республіці Словенії.

«Завдяки чудовому спортивному результату велосипедних перегонів на 52 км представника української громади Дмитра Кондратюка Державний прапор України гордо майорів на фініші марафону», – йдеться в дописі.

Зауважується, що, окрім участі у яскравому та напруженому змаганні серед професіоналів та спортсменів-початківців, на фініші учасників веломарафону чекав спеціальний стенд, біля якого всі спортсмени та гості заходу могли отримати сувеніри, українську національну символіку, зробити фото на фоні Державного прапора України, а також зробити донацію на гуманітарні потреби українського народу.

Нагадаємо, у центрі Любляни, неподалік від посольства рф в Республіці Словенії, на початку червня відбулася мирна масова акція зі вшанування пам’яті українських дітей, убитих російськими окупантами під час військової агресії проти України.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. 

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Slovenia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-