У Міжнародному ліцеї імені Шевченка у Стамбулі  пролунав останній дзвоник

У Міжнародному ліцеї імені Шевченка у Стамбулі пролунав останній дзвоник

Фото
Укрінформ
У «Міжнародному ліцеї ім. Тараса Шевченка» у Стамбулі для випускників 9 та 11 класів останній дзвоник пролунав – учням урочисто було вручено свідоцтва та атестати про освіту державного зразка Міжнародної української школи (МУШ) Міністерства освіти і науки України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України в Стамбулі.

Документи випускникам вручила голова Державної атестаційної комісії МУШ в Стамбулі, заступник Директора МУШ Людмила Макаренко.

Вітаючи випускників, батьків та вчителів, Генконсул України Роман Недільський в першу чергу подякував комісії, яка змогла доїхати до Стамбула в умовах рашистської війни проти України.

Він побажав випускникам успіху в майбутньому та висловив слова щирої подяки за працю викладачам та керівному складу ліцею. Цього року ліцей прийняв до себе дітей, які вимушено залишили Батьківщину через варварську війну росії проти України.

У святковій програмі, яку підготували учні, головним побажанням була перемога України. Про перемогу говорили всі – і діти, і викладачі, і дипломати. Всі випускники отримали книжкові подарунки від Генконсульства.

Нагадаємо, українські студенти, що навчаються по програмі Турецькі стипендії, організували в Анкарі вечір української культури та солідарності.

Фото: Генеральне консульство України в Стамбулі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-