В ОАЕ українки провели зустріч, присвячену правам дітей

В ОАЕ українки провели зустріч, присвячену правам дітей

Фото
Укрінформ
Українська жіноча ініціатива в Об'єднаних Арабських Еміратах та українська школа вихідного дня «Дивосвіт» за сприяння Посольства України в ОАЕ провели з нагоди Дня захисту дітей тематичну зустріч «Розуміємо права дитини: правовий та психологічний виміри».

Як передає Укрінформ, про це Посольство України в ОАЕ повідомило у Фейсбуці.

Зауважується, що учасники мали надзвичайну нагоду отримати цікаву і пізнавальну інформацію від кваліфікованих лекторів – Маріана Євсюкова та Лариса Гнатишин.

«Зокрема, порівнюючи законодавство України та ОАЕ, дізналися, хто така дитина, її права, як в ОАЕ з’явився Закон про захист дитини «Уадіма», про те, що неповна кримінальна відповідальність в Еміратах починається з 7 років, і ще багато цікавих правових аспектів», – ідеться в повідомленні.

Другою частиною стало обговорення питання важливості правильного спілкування батьків зі своїми дітьми, яке позитивно впливатиме на їхнє формування як особистостей і життєвий шлях.

Посольство подякувало за цікаву подію і очікує на нові зустрічі, необхідність яких стала ще більш зрозуміла за результатами діалогу, який відбувся після презентації, і низки запитань, які окреслили нові теми для лекцій і спілкування.

Водночас, як повідомляє видання «Емірати Сьогодні», директорка школи «Дивосвіт» Тетяна Атаб наголосила на важливості тематики зустрічі.

«Велика подяка пані Маріані та пані Ларисі від адміністрації школи «Дивосвіт» і від мене як мами за цей теоретично-практичний семінар, завдяки якому нам стали більш зрозумілими права і закони, можливість ними користуватися в ОАЕ. Маємо прохання продовжувати проведення аналогічних заходів, у рамках яких надавати нам корисну інформацію. Велика подяка пані Ларисі за презентацію та можливість поспілкуватися, адже дитяча тематика завжди дуже затребувана», – зазначила директорка «Дивосвіту».

Детальніше про захід можна дізнатися за посиланням.

Зауважимо, що Українська жіноча ініціатива в ОАЕ також планує серію семінарів правового спрямування, зокрема, щодо особливостей працевлаштування українців в країні. 

Нагадаємо, напередодні Дня захисту дітей учні українських шкіл вихідного дня в ОАЕ, а також діти, які приїхали з України, зустрітися й поспілкувалися з одним з найкращих боксерів світу Олександром Усиком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-