В ОАЕ українські діти поспілкувалися з боксером Олександром Усиком

В ОАЕ українські діти поспілкувалися з боксером Олександром Усиком

Фото, відео
Укрінформ
Напередодні Дня захисту дітей учні українських шкіл вихідного дня в ОАЕ, а також діти, які приїхали з України, зустрітися й поспілкувалися з одним з найкращих боксерів світу Олександром Усиком.

Як передає Укрінформ, про це інформує видання «Емірати Сьогодні».

У перерві між тренуваннями Олександр приїхав на захід у Gems World Academy в Дубаї, щоб відповісти на запитання дітей, розказати про своє дитинство та свій шлях до перемог.

Також український боксер побажав дітям гарно вчитися, зокрема вивчати історію, щоб у них формувалася власна думка. «Це дуже важливо – не повторювати за кимось, а мислити самостійно», – зауважив спортсмен.

Наприкінці діти заспівали разом з Олександром пісню Січових стрільців «Ой у лузі червона калина» і отримали бажані автографи чемпіона. А гість отримав у подарунок книжку «Подих пустелі», серед авторів якої були й діти, які брали участь у заході.

Зауважується, що ця зустріч стала можливою завдяки Ігорю Бондарю, який розповів Олександру Усику про українську школу вихідного дня «Софія» в Дубаї, де діти вивчають українську мову, літературу та історію.

«Коли я розповів Олександру, що школа планує провести захід до Дня захисту дітей, він з радістю зголосився приїхати й поспілкуватися з дітьми. Олександр дуже відкрита й щира людина», – зазначив Ігор.

Нагадаємо, видатний український футболіст Сергій Ребров, чинний головний тренер еміратського футбольного клубу «Аль-Айн», зустрівся з учнями українських шкіл «Дивосвіт» (Абу-Дабі) та «Софія» (Дубай).

Фото: ukrdubai.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-