У Нью-Йорку діаспора провела низку заходів на підтримку та популяризацію України

У Нью-Йорку діаспора провела низку заходів на підтримку та популяризацію України

Фото, відео
Укрінформ
У Нью-Йорку українська громада провела уїк-енд, насичений українськими державними кольорами, барвистим національним вбранням, музикою, сувенірами та смачними стравами, щедрий на численні заходи, до яких приєдналося Генконсульство України.

Як передає Укрінформ, про це ГКУ у Нью-Йорку (США) повідомило у Фейсбуці.

У суботу вранці відбувся Український дитячий благодійний фестиваль у Брукліні, організований при Церкві Ангела-охоронця українською громадською організацією «Нова Українська Хвиля» та колективом місцевої школи «Нова Хвилька».

Удень у суботу провели акцію «Live Chain for Ukraine», що попри спеку зібрала багатолюдний живий ланцюг українців і американських друзів України на Бруклінському мості на підтримку України. Захід був ініційований «Razom for Ukraine».

З вечора суботи ти всю неділю тривав 44-й український фестиваль при Церкві Св. Юра на Мангеттені, щорічне свято української культури, яке цього року відвідала рекордна кількість гостей включно з Головою Комітету з нагляду Палати представників США Керолін Мелоні, членкинею міської Ради Нью-Йорка Каролін Рівера, Президентом Мангеттен-боро – центрального району міста Марком Левіном та багатьма іншими.

«Прекрасна нагода поспілкуватись з офіційним представниками різних рівнів американської влади, закликавши до подальшої дієвої підтримки України, а також – з друзями з української громади, вкотре подякувавши їм за невтомні зусилля зі зміцнення солідарності з Батьківщиною та українським народом», – наголосили в Генконсульстві.

Нагадаємо, у Нью-Йорку в Карнегі-холі відбувся благодійний «Концерт для України», кошти з якого будуть спрямовані на гуманітарну допомогу нашій країні.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Consulate General of Ukraine in New York / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-