Аргентинська журналістка виступила з лекцією перед українською громадою у Буенос-Айресі

Аргентинська журналістка виступила з лекцією перед українською громадою у Буенос-Айресі

Фото
Укрінформ
У залі Покровського українського католицького собору у Буенос-Айресі на запрошення української громади виступила з лекцією журналістка Кароліна Аморосо, яка як кореспондента телеканалу TN («Todo Noticias») висвітлювала перші тижні війни, розв'язаної Росією.

Про це Укрінформу повідомив референт Референтури преси УКТ «Просвіта» в Аргентині, член управи Конґресу українців Канади – відділ Торонто Хав'єр Апонюк Савич.

Зустріч була організована спільно Спілкою жінок «Просвіта», Союзом українок Аргентини та Організацією жінок «Відродження».

«Зустріч була відзначена дуже цікавою та зворушливою презентацією та спілкуванням присутніх. На завершення голови українських жіночих організацій подарували спікеру різні подарунки», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, у Буенос-Айресі у рамках 46-го Міжнародного книжкового ярмарку провели захід «День України», під час якого, зокрема, глядачі надзвичайно тепло зустріли виступи колективів «Дунай» і «Просвіта», які виконали українські народні танці.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Gus Oso, Olha Dem

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-