На Запоріжжі війська рф активізували авіарозвідку, обстрілюють цивільну інфраструктуру

На Запоріжжі війська рф активізували авіарозвідку, обстрілюють цивільну інфраструктуру

Укрінформ
У Запорізькій області війська рф активізували розвідку з використанням БПЛА, обстрілюють цивільну інфраструктуру в населених пунктах і руйнують історичні споруди.

Про це повідомляє в Телеграмі пресслужба Запорізької ОВА, передає Укрінформ.

"Російські військові активізували ведення повітряної розвідки із застосуванням безпілотних літальних апаратів в Запорізькій області. Зокрема, в районі населених пунктів Оріхів, Гуляйполе, Любимівка, Успенівка, Приютне, Зелений Гай", - йдеться у повідомленні.

Крім того, загарбники активно здійснюють інженерні та фортифікаційні роботи, щоб за необхідності перейти до оборони. Також фіксується переміщення колон ворожої військової техніки.

В ОВА інформують, що ворог здійснював обстріли цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Ольгівське, Затишшя, Гуляйполе, Оріхів, Новоданилівка та Кам’янське Запорізької області.

У Гуляйполі окупанти гатили по місту “Градами” і зруйнували історичний будинок міщан Мєлєшкових, який знаходиться на Соборній вулиці.

Не припиняють обстрілювати цивільну інфраструктуру Оріхова, зруйнували школу та будинок міськвиконкому – стару та гарну будівлю.

Читайте також: До Запоріжжя прорвалася частина машин із автоколони, заблокованої під Василівкою - ОВА

Також в ОВА повідомили, що в Михайлівці російські військові разом з колаборантами викрали медикаменти з місцевої аптеки, після чого анонсували відкриття так званої «першої муніципальної аптеки» з медикаментами українського виробництва.

Як повідомляв Укрінформ, у Запорізькій області партизани допомогли Збройним силам України знищити кілька російських артилерійських систем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-