У Таїланді українська громада вшанувала пам’ять загиблих за Україну

У Таїланді українська громада вшанувала пам’ять загиблих за Україну

Фото
Укрінформ
У Почесному консульстві України в провінції Чонбурі в Таїланді відбулася фотовиставка з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, у рамках якої українська громада вшанувала пам’ять загиблих у Другій світовій війні та тих, хто ціною свого життя боронить Україну сьогодні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Королівстві Таїланд.

«Головною метою заходу стало привернення уваги до жахливих подій, що відбуваються в України через російську агресію. Світлини, які зображають моторошні картини воєнних злочинів рф покликані надіслати потужний меседж не тільки до місцевих громадян, а й до всього світу із закликом підтримати Україну та зупинити війну», – йдеться в описі.

Диппредставництво щиро подякувало Почесному консулу України пані Bang-on Jansanthia та представникам української громади в м. Паттайя за втілення цієї ініціативи.

Нагадаємо, Посольство України в Таїланді в рамках Дня єднання провело разом із представниками української громади в Бангкоку захід, спрямований на підтримку України.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Війська агресора обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Таїланді / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-