В ОАЕ відкрили виставку «Україна. Війна в Європі»

В ОАЕ відкрили виставку «Україна. Війна в Європі»

Фото
Укрінформ
У Посольстві України в Об’єднаних Арабських Еміратах з нагоди Дня пам'яті та примирення відбулося відкриття виставку «Україна. Війна в Європі», у якому взяли участь очільники та працівники іноземних посольств, представники української громади та місцевих ЗМІ.

Як передає Укрінформ, про це Посольство повідомило у Фейсбуці.

Зауважується, що учасники ознайомилися із жахливими наслідками та викликами російської агресії для регіональної та глобальної безпеки.

Особливою частиною виставки є фотоматеріали, які чітко порівнюють війну Росії проти України з подіями Другої світової війни.

«Рашизм – це новий нацизм 21 століття. росія становить загрозу всьому світу, як і Третій Рейх Гітлера 80 років тому. Однак ми бачимо, що світ стоїть на стороні України, тож ми переможемо і всі відповідальні за жахливі воєнні злочини будуть притягнуті до відповідальності», – наголосили у диппредставництві.

Нагадаємо, українська діаспора провела в Дубаї традиційну Великодню зустріч, до якої також долучилися українці, що недавно приїхали до ОАЕ, вимушено полишивши батьківщину через агресію рф.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну.  Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine in the UAE / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-