Дружина Стінга зустрілася у Любліні з українськими біженцями та волонтерами

Дружина Стінга зустрілася у Любліні з українськими біженцями та волонтерами

Фото
Укрінформ
Дружина всесвітньо відомого британського музиканта Стінга Труді Стайлер відвідала Люблін, де зустрілася з українськими біженцями та волонтерами.

Зокрема, вона побувала 1-2 травня Help Ukraine Center, який базується в цьому польському місті, передає Укрінформ з посиланням на Центр.

Разом з одним із засновників центру Андрієм Ставніцером вона побувала у гуртожитку, де проживає понад 200 українських родин, у тому числі волонтери Центру. Наступного дня Труді відвідала склад гуманітарної допомоги та поговорила із волонтерами. 

За словами Труді Стайлер, з моменту, коли прийшла звістка про військову агресію в Україні, вони з чоловіком шукали можливості для надання допомоги.

“Ми хотіли допомогти, але не знали як. Усе змінилося, коли ми дізналися про Help Ukraine Center”, – розповідає вона.

З перших днів війни родина Труді Стайлер та Стінга підтримує Help Ukraine Center. Зокрема, вони надсилають до центру гуманітарні вантажі, передали центру щедре пожертвування та часто закликають спільноту світу допомагати ініціативі. Стінг також перезаписав свою легендарну пісню “Russians” в інструментальній версії, та передає усі прибутки від цього релізу до www.helpukraine.center.

Під час свого перебування у Help Ukraine Center Труді Стайлер заявила, що збирається продовжувати свою діяльність, направлену на допомогу Україні. Також вона залишила пам’ятний напис на “Стіні пам’яті”, де традиційно пишуть свої побажання гості та відвідувачі центру. Вона написала: “Ми вас любимо. Ми вас підтримуємо. Ми залишатимемося з вами стільки, скільки знадобиться, доки весна знову не настане у прекрасній Україні. Труді та Стінг”. 

Help Ukraine Center – волонтерська ініціатива найбільших українських бізнесів, що спеціалізуються на логістиці та транспортуванні: TIS, Rozetka, Нова Пошта, Fozzy Group та інших. Наразі серед партнерів центру в Польщі – польська логістична компанія Panattoni.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Юрій Банахевич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-