У Римі відкриють літній табір для українських дітей

У Римі відкриють літній табір для українських дітей

Укрінформ
Цього літа на території мальовничої вілли Фассіні у Римі запрацює літній табір для українських дітей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Італії.

Зауважується, що відкриття табору ініційоване італійською компанією «Атлантія» у співпраці з Посольством України в Італії, Мерією Рима, Департаментом цивільного захисту Італії, а також благодійними організаціями «Карітас» та «Сан Ежідіо».

У зв’язку з цим, Посольство запросило 13 травня всіх охочих на День відкритих дверей, який пройде за участю Посла України в Італії Ярослава Мельника, представників компанії «Атлантія» та наших італійських друзів і партнерів, які підтримують Україну.

За повідомленням, під час заходу батьки матимуть нагоду ознайомитись з роботою майбутнього табору, для малечі ж передбачена окрема розважальна програма з аніматорами.

У диппредставництві додали, що запис дітей до табору буде відкрито найближчим часом, про що Посольство проінформує на сво]й сторінці додатково.

Реєстрація на захід доступна за наступними посиланнями:

ENG

atlantia4ukraine.atlantia.com/en

UCRAINO

atlantia4ukraine.atlantia.com/uk

ITA

atlantia4ukraine.atlantia.com/it

Час події буде зазначений у листі-підтвердженні, який охочі тримають після реєстрації, разом з інформацією щодо трансферу до локації.

Нагадаємо, вихованці Української католицької школи «Свята Софія» у столиці Італії та римської середньої школи разом виконали Гімн України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-