На Канарах за сприяння діаспори у прокаті з’явилися синьо-жовті велосипеди

На Канарах за сприяння діаспори у прокаті з’явилися синьо-жовті велосипеди

Фото
Укрінформ
У столиці Канарських островів Лас-Пальмас-де-Гран-Канарія на підтримку українського народу їздитимуть велосипеди, розфарбовані у кольори Державного прапора України та з лозунгом «Ні війні!».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Адміністратор групи Українці на Канарах Олеся Лилак.

Відповідний проєкт запущено у рамках договору, підписаного Департаментом транспорту міської ради Лас Пальмасу, Гран Канарія та компанією Sagulpa для співпраці з Асоціацією Українців на Канарських островах «Дві Землі, Два Сонця».

Крім цього, за її словами, організація Sagulpa, пожертвувала українським біженцям, які знайшли тимчасовий притулок у місті, 10 річних бонусів на користування велосипедами.

Читайте також: У Японії на знак солідарності запустили поїзд у кольорах прапора України

Радник Міської ради з питань транспорту, José Eduardo Ramírez, заявив, що фірма Sítycleta, відкрила акцію проти вторгнення Росії та її війни з Україною.

«Ми хочемо показати нашу підтримку українському народу, зокрема тим, хто живе в нашій столиці, Лас Пальмас, Гран Канарія», – сказав він.

Олеся Лилак, своєю чергою, подякувала мерії столиці Лас Пальмас, зокрема Augusto Hidalgo та José Eduardo Ramírez і всім тим, хто допоміг, щоб цей договір був підписаний.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Війська агресора обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Olesya Lylak / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-