У Каліфорнії діаспора провела ярмарки для збору коштів для українців

У Каліфорнії діаспора провела ярмарки для збору коштів для українців

Фото
Укрінформ
Українська громада Каліфорнії (США) провела у Сан-Франциско та Бей Ерії декілька ярмарків і великодніх розпродажів-фандрейзів з метою збору коштів для українців, які постраждали від агресії російських окупантів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Ukrainian School of San Francisco /Українська Школа Сан-Франциско, учні якої з батьками, вчителями й друзями організували один із ярмарків у Голден Гейт парку.

«Такої кількості традиційних і сучасних страв, кондитерських смаколиків, виробів ручної роботи, сувенірів із національною символікою, картин ще треба пошукати у США. Також діти за підтримки дорослих пропонували відвідувачам парку чимало розваг: плетіння косичок, розмальовування обличчя фарбами, забавляння величезними мильними бульбашками, полювання на яйця й веснянкування», – йдеться в дописі.

За словами директора школи Андрія Шегери, це був перший збір коштів такого формату і він вдався завдяки єднанню шкільної родини.

У школі зауважили, що у планах – нові ярмарки та фандрейзинги на підтримку України. Усі залучені кошти будуть передані фонду «Твори добро» та розподілені на потреби постраждалих в Україні.

Охочі доєднатися до шкільного файдрейзу можуть це зробити за посиланням на шкільний фонд «Твори добро».

Нагадаємо, благодійний концерт «Збережемо голос України», що відбувся у Детройті (США), зібрав понад $50 000 допомогу Україні, яка відбиває воєнний напад рф.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Ukrainian School of San Francisco / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-