У Тбілісі активісти принесли до дипмісії рф заляпані червоним речі

У Тбілісі активісти принесли до дипмісії рф заляпані червоним речі

Фото
Укрінформ
У Тбілісі, біля секції інтересів рф при Посольстві Швейцарії в Грузії, відбулася акція протесту проти збройної агресії та мародерства росії в Україні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Грузії.

«Активісти принесли одяг та предмети побуту на знак протесту проти безпрецедентних вбивств і мародерства, які здійснюють російські війська в Україні», – йдеться в дописі.

Зокрема, люди принесли посуд і побутову техніку, забризкані червоною фарбою, що символізує кров невинних людей, які загинули і постраждали від рук російських агресорів.

Зауважимо, що секція інтересів рф при Посольстві Швейцарії в Грузії є дипмісією рф, оскільки Тбілісі припинив дипломатичні відносини з росією після серпневої війни 2008 року.

Нагадаємо, у Тбілісі, у публічній школі №41 імені Михайла Грушевського офіційно відкрили Український сектор для навчання дітей, які прибули та продовжують прибувати з України на територію Грузії, через розв’язану росією війну. 

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України у Грузії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-