У столиці Грузії офіційно відкрили шкільні класи для дітей з України

У столиці Грузії офіційно відкрили шкільні класи для дітей з України

Фото
Укрінформ
У місті Тбілісі, у публічній школі №41 імені Михайла Грушевського офіційно відкрили Український сектор для навчання дітей, які прибули та продовжують прибувати з України на територію Грузії через розв’язану росією війну.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Грузії.

За повідомленням, з вітальними промовами перед учнями та викладацьким складом України та Грузії виступили Тимчасовий повірений у справах України А.Касьянов, Міністр освіти та науки Грузії М. Чхенкелі, Директор Українського Сектору О. Кухаревська.

«Ми вітаємо офіційне відкриття української школи, наші діти отримали можливість продовжити освіту та постійно перебувати в україномовному середовищі своїх однолітків», – повідомили у Посольстві.

Українська сторона висловила вдячність Прем’єр-міністру Грузії І.Гарібашвілі, представникам української діаспори, громадянам України та Грузії за підтримку та реалізацію цього важливого проєкту.

«Присутні побажали українським дітям успіхів у навчанні, опануванні нових предметів, включаючи вивчення грузинської мови та культури, розширення кола друзів, розвитку особистого потенціалу та пізнаванні дружньої та гостинної Грузії», – додали у диппредставництві.

Нагадаємо, міська влада Тбілісі заявила про готовність назвати одну із площ чи вулиць Тбілісі іменем «Героїв України».

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-