В Італії українці висловили протест проти російської агресії

В Італії українці висловили протест проти російської агресії

Фото
Укрінформ
Представники українських громад з Риму та Вітербо вийшли на вулицю Імператорських Форумів, щоб засвідчити свою підтримку своєї батьківщини та висловити протест проти широкомасштабного воєнного вторгнення рф в Україну.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Християнського товариства українців в Італії, координатор Оргкомітету та ведучий мітингу Олесь Городецький.

На мітингу виступали місцеві активісти та біженці з України, лунали гасла «Путін – вбивця!», «Геть з України!», діти та дорослі з різних частин України співали пісень.

Городецький додав, що, хоч учасників таких акцій меншає, вони продовжуються. «Друзі, війна триває. Не будьмо байдужими!», – закликав він.

Нагадаємо, раніше у квітні в Римі на площі Республіки відбулася чергова масштабна маніфестація на підтримку України, учасники якої закликали світ зупинити путінську війну.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Antonio Romano

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-