У Кувейті діаспора відвідала церковну службу за мир в Україні

У Кувейті діаспора відвідала церковну службу за мир в Україні

Фото
Укрінформ
У Кувейті в церкві The Lighthouse Church на чолі з Пастором Джеральдом Голбеком відбулася служба за мир в Україні, яку відвідало близько 60 осіб, зокрема представники української діаспори та колектив Посольства України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті Посольства України в Кувейті

«Наприкінці служби Пастор Джеральд передав Послу О. Балануці фінансові пожертви парафіян для направлення на гуманітарні потреби в Україні», – повідомили у диппредставництві.

Крім того, у березні молитовна служба за мир в Україні відбулася у католицькій церкві м. Ель-Кувейт, яка була відслужена спільно з Його Святістю Папою Франциском та всіма католицькими єпископами світу. 

«Захід відвідало понад 450 осіб, зокрема представники іноземного дипломатичного корпусу в Кувейті, меценати та віряни, які щодня моляться за припинення жорстокої загарбницької війни проти України», – повідомило посольство.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: kuwait.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-