Українські жінки в Делі закликали індійців не довіряти пропаганді рф

Українські жінки в Делі закликали індійців не довіряти пропаганді рф

Фото, відео
Укрінформ
Представниці української діаспори зібралися в одному з парків Делі та закликали мешканців Індії не довіряти пропаганді, яку поширює росія.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила представниця української громади Індії Марина Акрам.

«Ми закликали індійський народ і людей всього світу не вірити російській пропаганді. рф створила фейки про міфічних нацистів, які ніби то утискають російськомовних в Україні, і міфи про те, що немає української нації, історії, мови, що Україна проявляє агресію до інших народів і їх треба рятувати. Це цинічний фейк, Україна має багато національностей, що проживають на її території і які теж є в лавах української армії, і відстоюють її у війні», – написала вона.

Акрам зауважила, що доказом того, що приводом агресії РФ є видуманий нею фейк, є той факт, що росія знищила багатомільйонне місто Маріуполь майже повністю російськомовне і де жило багато росіян.

За словами активістки, учасниці акції розповіли про те, що зараз відбувається в Україні, та нагадали, що кривавий бізнес з росією – це співучасть у вбивстві українців.

Акрам від імені української громади висловила подяку всім індійцям, представникам теле- та інтернет-видань, які висловили бажання та готовність вислухати активісток.

«В Індії є люди, які справді дивляться відкритими очима, і чують правду, які співчувають нам і нашій країні, нашим загиблим, тим, хто в облозі та в тилу - усім, кого так чи інакше торкнулося чорне крило війни, розв'язаної росією. І це не тільки рідні та знайомі. Їх багато, справжніх. Ми з вами, рідні українці. Хоч і живемо за горами та морями. Все буде Україна!», – додала вона.

Нагадаємо, Світовий конґрес українців закликав НАТО негайно надати Києву важке наступальне озброєння, необхідне для припинення геноциду українців з боку рф.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Марина Акрам / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-