У Барселоні українців запросили на безплатний концерт симфонічного оркестру

У Барселоні українців запросили на безплатний концерт симфонічного оркестру

Укрінформ
Симфонічний оркестр Барселони 28 березня проведе безплатний концерт на знак солідарності з Україною, яка мужньо протистоїть повномасштабному вторгненню рф.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила президент Української асоціації «Джерело», Барселона, Ольга Дзюбан.

«Організатори цього заходу просять нас, українців, прийти на концерт підтримати захід. Сказали, що можна приходити з нашими прапорами. Приміщення вміщує близько 1000 осіб», – написала вона.

Культурний захід відбудеться у понеділок о 20.00 за адресою: Placa de Santa Maria, 1.

Дзюбан закликала охочих відвідати подію передавати інформацію про концерт і запрошувати всіх знайомих і друзів. Вхід вільний.

Нагадаємо, Міністерство інклюзії, соціального забезпечення та міграції Іспанії випустило україномовний посібник з інформацією про процедуру отримання тимчасового захисту для переміщених осіб з України до Іспанії.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну.  Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: auditori.cat

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-