У Фінляндії на підтримку України відбувся благодійний гала-концерт

У Фінляндії на підтримку України відбувся благодійний гала-концерт

Відео
Укрінформ
У Гельсінкі, у церкві Темппеліаукіо (Temppeliaukion kirkko), відбувся благодійний гала-концерт на підтримку жертв війни в Україні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Фінляндії.

Зауважується, що почесним гостем виступив радник Посольства Максим Кравчук, який звернувся з вітальною промовою до присутніх і подякував за підтримку та єдність з українським народом в боротьбі з російським агресором.

Читайте також: Тисячі людей зібралися в Гельсінкі, щоб підтримати Україну

«Висловлюємо щиро вдячність усім організаторам концерту Kansan Sivistysrahasto, фонду Пяйві та Пааво Ліппоненів (Päivi ja Paavo Lipposen rahasto), парафії Töölön seurakunta, Temppeliaukion kirkko - Temppeliaukio Church», – ідеться в дописі.

Також диппредставництво подякувало всім неперевершеним фінським солістам за незабутній благодійний вечір та зворушливе виконання Гімну України: Kristian Lindroos, Marika Hölttä, Johanna Isokoski, Jutta Holmberg, Laura Juvonen, Saara Kiiveri, Hannakaisa Nyrönen та Taavi Oramo, а також видатному маестро Erkki Korhonen.

Нагадаємо, Товариство українців Фінляндії (ТУФ) повідомило про запуск сервісу пожертв для допомоги Україні #HelpUkraine.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Finland and Iceland / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-