Українці Південної Кореї провели мітинг у Сеулі

Українці Південної Кореї провели мітинг у Сеулі

Фото, відео
Укрінформ
Українці провели мітинг у столиці Південної Кореї, висловивши свою підтримку українським захисникам, волонтерам, лікарям та всім тим, хто зараз відстоює незалежність України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Республіці Корея.

«Здоров'я, сил та енергії вам! Дякуємо, що захищаєте нас від лютого ворога та робите все від вас можливе і навіть більше для нашої спільної перемоги!», – подякувала українська громада.

Учасники акції вийшли на акцію з синьо-жовтими прапорами та плакатами на підтримку України та з вимогою зупинити агресію рф.

Крім того, влада південнокорейського міста Тегу долучилася до кампанії «Світло миру» –  щовечора місцеві пам'ятки на знак солідарності з Україною підсвічують у кольори українського прапора.

Нагадаємо, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Республіці Корея / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-