Вулицю перед консульством росії в Торонто назвали «Майдан вільної України»

Вулицю перед консульством росії в Торонто назвали «Майдан вільної України»

Фото, відео
Укрінформ
Вулицю перед російським консульством у канадському Торонто 20 березня перейменували на «Майдан вільної України» (Free Ukraine Square).

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Канаді.

Диппредставництво подякувало місту Торонто за підтримку України.

Мер Торонто Джон Торі у неділю у Фейсбуці поінформував: «Сьогодні ми відкрили знаки «Вільна Україна» біля будівлі російського консульства на Сент-Клер-авеню, які будуть символом солідарності Торонто з Україною та канадцями-українцями».

Водночас радник міського голови Джош Мэтлоу на своїй фейсбук-сторінці написав: «Сьогодні я із щирим задоволенням відкрила новий знак «Площа Вільної України» перед російським консульством на St. Clair Ave E. Для мене було честю працювати з Конгресом українців Канади (Ukrainian Canadian Congress) та мером Джоном Торі, і ми виступаємо на підтримку України та українського народу. #SlavaUkraini».

Фото: Josh Matlow / Фейсбук
Фото: Josh Matlow / Фейсбук

Нагадаємо, у Торонто 13 березня під стінами консульства США відбувся мітинг на підтримку України, учасники якого вимагали закрити українське небо.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: John Tory / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-