Створено телеграм-канал для допомоги новоприбулим в ЄС українцям

Створено телеграм-канал для допомоги новоприбулим в ЄС українцям

Укрінформ
Фундація Global Ukraine запустила Телеграм-канал для допомоги новоприбулим в Євросоюз українцям, на якому висвітлено інформацію щодо соціальної та медичної допомоги, працевлаштування, а також розміщуються пропозиції житла та тимчасового прихистку.

Про це Укрінформу повідомили в Global Ukraine.

«Друзі, через війну чимало українців були змушені покинути свої домівки. Ми хочемо допомогти тим, хто шукає прихистку в інших країнах, розібратися з найважливішими питаннями. Тому на нашому каналі зараз з'являтиметься інформація про можливості для українців у різних країнах», – поінформували у фундації.

Питання, на які можна отримати відповіді:

  • Де шукати житло?
  • Чим добратися?
  • Що робити потім?
  • Як розібратися з бюрократією?

Телеграм-канал доступний за посиланням.

Крім того, Global Ukraine запустив платформу SOS Ukraine, де можна знайти структуровану інформацію по кожній країні.

Нагадаємо, Міністерство інклюзії, соціального забезпечення та міграції Іспанії випустило україномовний посібник з інформацією про процедуру отримання тимчасового захисту для переміщених осіб з України до Іспанії.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-