В Анкарі вшанували пам’ять українців, загиблих у війні росії проти України

В Анкарі вшанували пам’ять українців, загиблих у війні росії проти України

Фото
Укрінформ
В Анкарі у четвер, 17 березня, хвилиною мовчання вшанували пам’ять українців, загиблих у війні росії проти України.

Про це повідомляє власкор Укрінформу.

«За наявною інформацією, на сьогодні загинуло більше 3 тисяч мирних жителів і значна кількість військовослужбовців. З числа мирних жителів - більше, ніж 100 дітей, значна кількість жінок та літніх людей. Ми повинні пам’ятати кожного із загиблих, берегти цю пам’ять та продовжувати робити все можливе для перемоги», - сказав Надзвичайний та Повноважний Посол України в Туреччині Василь Боднар.

На знак пошани та пам’яті за загиблими Державний прапор України було приспущено. Присутні вшанували пам’ять загиблих українців хвилиною мовчання.

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 16 березня, Президент Володимир Зеленський підписав указ про загальнонаціональну хвилину мовчання для вшанування памʼяті всіх українців, які загинули у нашій вітчизняній війні.

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Ольга Будник

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-