У Кракові відкривається центр юридичної допомоги українським бізнесменам

У Кракові відкривається центр юридичної допомоги українським бізнесменам

Укрінформ
Рада бізнес-омбудсмена (РБО) відкриває у Кракові офіс для допомоги українським підприємцям.

Про це повідомляє пресслужба Ради бізнес-омбудсмена, передає Укрінформ.

Зазначається, що РБО спрямовує свої зусилля на допомогу українському бізнесу в воєнний час. Зокрема, завдяки підтримці польських партнерів з Бюро речника малого і середнього підприємництва в Кракові запрацює тимчасовий офіс, де підприємцям, що залишили Україну через російське вторгнення, інспектори РБО надаватимуть юридичну допомогу з вирішення проблемних питань щодо транскордонного співробітництва між Україною та Польщею.

Також повідомляється, що операційне представництво РБО відкриється на Промприладі в Івано-Франківську . За кваліфікованою юридичною підтримкою можуть звертатися підприємці на всій території Західної України, куди масово перемістився бізнес в останні дні.

«Ми докладемо всіх зусиль, щоб бізнес продовжував працювати і забезпечимо транскордонний місток між Україною та ЄС. Це також стосується і тих підприємств, що планують евакуювати співробітників і потужності на Захід України», — йдеться в повідомленні.

Звертатися по допомогу можна за посиланням.

Як повідомлялося, міська влада Івано-Франківська вивчає можливості для евакуації у місто підприємств із зони бойових дій. Також голова Львівської ОВА Максим Козицький запропонував бізнесу, який перебуває під обстрілами, евакуюватися на захід країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-