Українська жіноча ініціатива в ОАЕ запросила на акцію солідарності з жінками в Україні

Українська жіноча ініціатива в ОАЕ запросила на акцію солідарності з жінками в Україні

Укрінформ
Українська жіноча ініціатива в ОАЕ запрошує на акцію солідарності та захисту українських жінок, що відбудеться 8 березня о 19:30 в павільйоні України на Expo 2020.

Як передає Укрінформ, про це поінформувало видання Емірати Сьогодні.

Зауважується, що у той час, як світ відзначає Міжнародний жіночий день, українські жінки зараз перебувать у постійній небезпеці й борються за своє життя та життя своїх дітей», – ідеться в повідомленні.

Тож Українська жіноча ініціатива в ОАЕ запрошує долучитись до акції солідарності й захисту українських жінок і дітей, яким постійно загрожують російські бомбардування.

Нагадаємо, українська школа в Об’єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ) «Софія» запросила дітей з України, які зараз не мають змоги навчатися, втратили зв’язок зі школою, перебувають поза за межами країни, віртуально приєднатися до заходів школи.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-