В ОАЕ українська школа запросила дітей з України на онлайн-навчання

В ОАЕ українська школа запросила дітей з України на онлайн-навчання

Укрінформ
Українська школа в Об’єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ) «Софія» запрошує дітей з України, які зараз не мають змоги навчатися, втратили зв’язок зі школою, перебувають поза за межами країни, віртуально приєднатися до заходів школи.

Як передає Укрінформ, про це Українська школа в ОАЕ повідомила у Фейсбуці.

«Наша мета – підтримати вчителів та батьків з України в цей надскладний час, а також допомогти дітям, перефокусувавши їхню увагу на корисне та релаксове навчання. У шкільному колективі є психологи, які знають, як працювати з дітьми в такій складній ситупції, яка склалася в нашій країні», – йдеться в дописі.

Онлайн-заняття для учнів з України розпочинаються з 3 березня. Поки що для 3-8 класів. Уроки будуть в zoom двічі на тиждень з 10:00 до 12:00 за українським часом. На діток чекають уроки:

  • рідної мови та літератури,
  • уроки Біблії,
  • англійської мови,
  • шахів,
  • розвитку творчих здібностей.

Охочих просять зареєструватися в Google Form залишити повідомлення зі своїми контактами в шкільному месенджері. Також можна писати у коментарях під цим постом, яких ще заняття ми могли б організувати для дітей в Україні.

Також учителі школи «Софія», починаючи з 27 лютого проводять заняття й майстер-класи для дітей з України, які тимчасово перебувають в ОАЕ і не можуть повернутися до України. Заняття відбуваються на території Royal Hotel у Шарджі, де одночасно проживає понад 100 українців.

Крім того, школа щодня запрошує приєднатися до молитовної групи через зоом о 20.00 вечора дубайського часу (18:00 за українським).

Для отримання посилання, потрібно написати через вотсап повідомлення на тел.: +971501142670.

Нагадаємо, Українська школа в ОАЕ «Софія» започатковує ініціативу – допомагати дітям України, які зараз позбавлені можливості навчатися, втратили зв’язок зі школою, перебувають поза за межами країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-