Посол у США подякувала діаспорі та друзям України за відстоювання української справи

Посол у США подякувала діаспорі та друзям України за відстоювання української справи

Фото
Укрінформ
Посол України Оксана Маркарова та команда Посольства України в США висловили щиру вдячність українській громаді, громадським організаціям і всім друзям України за активність, підтримку та невтомне відстоювання нашої Української справи завжди.

Як передає Укрінформ, про це  Посольство України в США повідомило у Фейсбуці.

Фото: Embassy of Ukraine in the USA / Фейсбук
Фото: Embassy of Ukraine in the USA / Фейсбук

«Наша громада в США масово виходила на акції в підтримку України ще до початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну. З перших годин війни українці США та всі друзі України збирають численні мітинги з закликом демократіям об‘єднатися у боротьбі з агресором», – ідеться в дописі.

Також диппредставництво опублікувало фото з акції у Вашингтоні, що відбулася у неділю, 6 березня.

Нагадаємо, над американським містом Чикаго 6 березня поруч з шосе #90, де щодня проїжджають десятки тисяч машин, замайорів найбільший за межами України державний стяг, тож віднині жовто-синій прапор нагадуватиме сотням тисяч жителів США про українську хоробрість.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну.  Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-