Єврейське агентство зібрало $15 млн допомоги для України

Єврейське агентство зібрало $15 млн допомоги для України

Укрінформ
Єврейське агентство для Ізраїлю зібрало 15 мільйонів доларів для підтримки гуманітарної та рятувальної операцій на кордоні з Україною за тиждень війни з Російською Федерацією.

Про це Укрінформу повідомили в ізраїльському інформаційному агентстві TPS.

Як зазначається, 10 мільйонів доларів із цих коштів надійшли від організації Єврейських федерацій Північної Америки (JFNA) та єврейського благодійного фонду "Керен ха-Єсод".

Загалом в організації планують зібрати на допомогу Україні більше 21 мільйона доларів і очікується, що потреба в коштах може зростати.

Читайте також: Понад 500 іноземних медиків готові надавати допомогу в Україні - МОЗ

Наразі Єврейське агентство для Ізраїлю проводить гуманітарні та рятувальні місії для українців у чотирьох країнах, що межують з Україною: в Польщі, Молдові, Румунії та Угорщині.

Єврейське агентство для Ізраїлю або Сохнут є найбільшою єврейською неприбутковою організацією у світі. Воно було засноване в 1929 році з метою допомоги глобальній єврейській спільноті.

Як повідомляв Укрінформ, ізраїльська волонтерська організація United Hatzalah у четвер відправила 15 тонн гуманітарної допомоги для українських біженців до кордону України з Молдовою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-