Понад 500 іноземних медиків готові надавати допомогу в Україні - МОЗ

Понад 500 іноземних медиків готові надавати допомогу в Україні - МОЗ

Укрінформ
Медичну допомогу в Україні готові надавати понад 500 медпрацівників з інших країн.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство охорони здоров'я України повідомляє у Фейсбуці.

"Через реєстраційну форму, що була опублікована на сайті МОЗ, зареєструвалися понад 500 іноземних медичних працівників", - ідеться в повідомленні.

Це лікарі, медичні сестри та парамедики з країн Європейського Союзу, Великої Британії, Швейцарії, Туреччини, Азербайджану, Ізраїлю, США, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Південної Африки, Індії, Йорданії, Бразилії та інших країн, які виявили бажання приїхати до України та разом з українськими лікарями допомагати постраждалим.

Реєстрація залишається відкритою для всіх медиків із дружніх Україні країн.

Детальніше, як можна зареєструватись, а також номери телефонів національних координаторів, можна дізнатися на сайті МОЗ.

Міністерство охорони здоров’я висловлює вдячність кожному за пропозиції надати допомогу України.

"Ваша допомога в умовах збройної агресії Російської Федерації для нас надважлива", - наголосили в МОЗ.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство охорони здоров’я закликало іноземних медиків долучитися до надання меддопомоги в Україні, наголосивши на наявності гострої потреби в робочих медичних руках для допомоги і по всьому фронті, і в тилу.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-