Садовий просить українську діаспору допомогти військовим касками та бронежилетами

Садовий просить українську діаспору допомогти військовим касками та бронежилетами

Укрінформ
Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до українців, які проживають у різних країнах світу, із закликом допомогти захисникам. Є термінова потреба у бронежилетах та касках.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«Я сьогодні звертаюсь до всіх українців, які живуть в різних країнах світу. Кожен із вас сьогодні хоче допомогти Україні. Ви вже багато допомагаєте: збираєте кошти, купуєте різні речі, дбаєте, щоб це все приїхало до України. Але є речі, які сьогодні потрібні найбільше, – це бронежилети і каски. Їх не можна вільно купити в магазинах. Я маю велике прохання до кожного з вас. Уряди ваших країн, впливові люди, політики – активізуйте всіх. Нам каски і бронежилети потрібні сьогодні. Кожна каска, кожен бронежилет – це одне врятоване життя. Я вірю в Україну і вірю в нашу перемогу. Слава Україні!» – сказав Садовий.

Читайте також: Австрія дасть Україні бронежилети – посол Химинець

Як повідомляв Укрінформ, Львівщина стала міжнародним гуманітарним штабом для України. Понад 500 тонн гуманітарної допомоги щоденно відправляють в області, де тривають бойові дії. Половина з цього вантажу надходить з-за кордону. Найбільшу гуманітарну допомогу надають такі країни як Чехія, Італія, Німеччина, Ізраїль, Польща. Долучилась також Франція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-