Міністр оборони закликав громадян та діаспору поширювати докази злочинів військ РФ

Міністр оборони закликав громадян та діаспору поширювати докази злочинів військ РФ

Укрінформ
Міністр оборони України Олексій Рєзніков закликає громадян та українську діаспору поширювати факти злочинів російських військ в Україні.

Як передає Укрінформ, відповідні звернення Олексій Рєзніков поширив на своїй фейсбук-сторінці.

Він зауважив, що всі докази розміщені на офіційних ресурсах і сторінках у соцмережах Міністерства оборони, Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ, Державної служби з питань надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби та інших органів влади та самоврядування.

«Треба показати світу та самим громадянам Росії, що російські війська обстрілюють мирні міста, вбивають жінок і дітей. І що усі, хто мовчить, стають спільниками вбивць. А ті, хто заважає Україні боротися чи блокує санкції проти держави-вбивці – забруднюють свої руки кров’ю невинних людей. Звертаюся до усіх громадян України та української діаспори. Беріть ці факти і поширюйте їх через соцмережі. В першу чергу – серед російських користувачів. Щоб громадяни РФ бачили, що вони підтримують», – написав Рєзніков.

Міністр наголосив, що дуже важливо поширити згадані факти в італійському, німецькому та угорському медіапросторі, а також серед журналістів та посадових осіб європейських країн.

«Усі, хто знає відповідні мови – ви наша зброя. Маємо продемонструвати світу, що таке тотальна оборона. І що наш народ не здолати», – написав Рєзніков.

Як повідомлялося, 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Фото: Олексій Рєзніков / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-