Українці помолилися за Героїв Небесної Сотні в Мадриді

Українці помолилися за Героїв Небесної Сотні в Мадриді

Фото
Укрінформ
Українська громада помолилася в церкві Buen Suceso Благовіщення Пресвятої Богородиці в Мадриді за Героїв Небесної Сотні, за всіх полеглих українців з часу окупації Криму і українських земель на сході України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Української Громади Іспанії за права, честь і гідність українців Юрій Чопик.

«Свята Літургія, яку провадив о. Іван Липка, та панахида засвідчили молитву та пам’ять про героїчний чин оборонців своєї держави, глибоку віру українців і надію на Всемогутнього Бога відвернути загрозу від ворога і щоб мир і спокій запанував в Україні. О.Іван наголошував на силі молитви, яка зруйнувала радянську імперію і міцніша від будь-якої зброї», – йдеться в дописі.

Зауважується, що присутність радника Посольства України в Іспанії Дмитра Матющенка, представників посольства, численно українців і діточок створили молитовну атмосферу, особливо зворушливо з приготовленими кульками з ангеликами, немов засвідчивши їх присутність у церкві під час молитви.

Чопик додав, що після панахиди діти взявши кульки, вийшовши з церкви випустили їх у голубизну іспанського неба.

Нагадаємо, у січні українці в Іспанії, зокрема з Барселони, Валенсії, Сантандера, Мурсії та Мадриду долучилися до світової акції на підтримку України #SayNOtoPutin #СкажиПутіну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-