Українців в Австралії запрошують на марш протесту #StandWithUkraine у Мельбурні

Українців в Австралії запрошують на марш протесту #StandWithUkraine у Мельбурні

Укрінформ
Українців та всіх охочих, що проживають в австралійському штаті Вікторія, запрошують взяти участь в марші у рамках акції #StandWithUkraine, який відбудеться в неділю, 20 лютого, у Мельбурні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Союз українських організацій Австралії (СУОА).

Зазначається, що о 9 ранку акція протесту розпочнеться панахидою за померлими в російсько-українській війні, що відбудеться в храмі святих Петра і Павла на півночі Мельбурна.

Згодом о 12:30 учасники акції зберуться на Площі Федерацій у Мельбурні та о 13 годині попрямують через вулиці Swanston та Bourke до сходів біля Будинку Парламенту. З 13:30 до 14:30 очікуються виступи політиків та активістів.

У СУОА закликають приносити з собою плакати з надписами #StandWithUkraine, Russia Hands Off Ukraine, #StopPutinNOW, Say NO To Putin.

"Ми проявимо солідарність з Україною і покажемо підтримку її незалежності та територіальної цілісності у межах міжнародно визнаних кордонів, включаючи Крим та тимчасово окуповані регіони на сході України", - повідомили в організації.

Вони також зазначили, що координовані протестні акції проходитимуть одночасно по всій країні.

"Прасуйте свої вишиванки, друкуйте плакати, розгортайте українські та австралійські прапори та розігрівайте голоси, щоб показати їх на вулицях Мельбурна у підтримку України", - закликали в СУОА.

Читайте також: Українці в Північній Македонії провели акцію #StandWithUkraine

Як повідомляв Укрінформ, Світовий конґрес українців закликав міжнародну спільноту зупинити війну президента Росії Володимира Путіна та запросив долучатися до своєї кампанії з підтримки України. 

Згодом акції #StandWithUkraine на підтримку України та проти агресії Росії відбулися у США, Канаді, Німеччині, Нідерландах, Італії, Іспанії, Норвегії, Фінляндії, Туреччині та багатьох інших країнах та проходять досі.

Фото: СУОА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-