Український посол та ризькі посадовці відвідали Ризьку Українську середню школу

Український посол та ризькі посадовці відвідали Ризьку Українську середню школу

Фото
Укрінформ
У рамках проведення в Ризі тижня солідарності з Україною посол України в Латвії Олександр Міщенко разом з головою Ризької міської ради Мартиньшсом Статісом та заступником міського голови Риги Едвардсом Смілтенсом відвідали Ризьку Українську середню школу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Посольство України в Латвії.

Зазначається, що цей навчальний заклад є єдиним у Європі, де з 1 по 12 клас викладається повний курс української мови та літератури.

Український посол та ризькі посадовці відвідали Ризьку Українську середню школу

Повідомляється, що під час зустрічі з директором школи Лідією Кравченко, з педагогічним колективом та учнями школи, мером Риги було відкрито акцію «Діти малюють майбутнє України», яка передбачає виготовлення учнями, студентами навчальних закладів Риги малюнків та побажань мирного майбутнього для України.

Читайте також: Ризька мерія започаткувала тиждень солідарності з Україною

Як повідомлялося, з 14 по 20 лютого У Ризі проходить тиждень солідарності з Україною, у рамках якого планують, зокрема, проведення молебню за загиблими на сході українськими воїнами в головному Домському соборі Риги, розгортання на центральній площі міста 30-метрового прапора України, проведення флешмобу #StandWithUkraine та зустріч мера міста Статіса з активом української громади в рамках Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні, який проходитиме 20 лютого в приміщенні Посольства України в Латвії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-