Українські громади в Туреччині підтримують хвилю акцій на підтримку України #StandWithUkraine

Українські громади в Туреччині підтримують хвилю акцій на підтримку України #StandWithUkraine

Укрінформ
Українські громади в Туреччині долучаються до акції на підтримку України та проти агресії Росії #StandWithUkraine, хвилі якої вже охопили весь світ.

Про це повідомляє власкор Укрінформу.

«Вже 8 рік на території України йде війна. Росія намагається знищити нашу державу, мову, націю. Не можна стояти осторонь, треба всіма можливими мирними способами підтримувати нашу Батьківщину. Друзі, приєднуйтесь до мирних акцій, висловлюйте свою громадську позицію - на сьогоднішній день це надзвичайно важливо для України», - закликала Чорноморська асоціація українців під час акції, проведеної 3 лютого.

В Ізмірі акція підтримки відбудеться на площі Гюндогду 12 лютого о 13.00.

«Нарешті маємо можливість сповістити про організацію мирної акції на підтримку України в Ізмірі та по всій Туреччині. Чекаємо на всіх небайдужих, хто хоче підтримати Україну в цей нелегкий час та подякувати турецькому народу за надану Україні підтримку», - йдеться в анонсі.

Акції підтримки #StandWithUkraine за участю українських громад заплановані до проведення в інших містах Туреччини, зокрема Анкарі, Стамбулі та Анталії.

Читайте також: В Оттаві відбулася акція на підтримку України

Як повідомляв Укрінформ, Світовий конґрес українців закликав міжнародну спільноту зупинити війну президента Росії Володимира Путіна та запросив долучатися до своєї кампанії з підтримки України. 7 січня українська громада Оттави перед будівлею посольства Росії у Канаді провела акцію #StandWithUkraine на підтримку України та проти агресії Росії. Напередодні подібні акції відбулися у Галіфаксі (провінція Нова Шотландія), Вікторії та Ванкувері (провінція Британська Колумбія), Кінгстоні, Оттаві, Торонто, Садбері, Лондоні, Ошаві, Барі та Віндзорі (провінція Онтаріо), Едмонтоні та Калгарі (провінція Альберта), Вінніпезі (провінція Манітоба), Саскатуні (провінція Саскачеван), Монреалі (провінція Квебек) й Шарлоттауні (провінція Острів Принца Едварда).

6 лютого акції #StandWithUkraine на підтримку України та проти агресії Росії відбулися у Лос-Анджелесі (штат Каліфорнія), Сан-Дієго (штат Каліфорнія), Сан-Антоніо (штат Техас) і Сан-Франциско (штат Каліфорнія). У суботу, 5 лютого, аналогічна акція відбулася у Санта-Моніці (штат Каліфорнія).

5-6 лютого акції українських громад #StandWithUkraine відбулися у Німеччині, Нідерландах, Італії, Іспанії, Норвегії та Фінляндії.

Фото: УКК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-