Українці в Нідерландах готуються активно підтримувати збірну України під час гри з Росією

Українці в Нідерландах готуються активно підтримувати збірну України під час гри з Росією

Укрінформ
Українці, які проживають в Нідерландах, активно готуються вболівати та підтримувати збірну України з футзалу під час гри з Росією.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу в Гаазі сказала голова Фундації “Українці в Нідерландах” Віра Зваан.

“Українці Нідерландів були присутні та підтримували нашу команду на всіх матчах у різних містах Нідерландів. Ми пишаємося, що наша команда вийшла у півфінал. У півфіналі суперником української команди буде команда Росії", – сказала вона.

Зваан зауважила, що це спорт, а не політика, але є розуміння, що це буде непроста гра, бо доведеться грати з командою країни агресора, країною, яка окупувала території України та з якою вісім років триває війна, а також існує постійна загроза її повномасштабного вторгнення.

"Тому діаспоряни готові максимально підтримати нашу команду і зарядити на перемогу”, – наголосила вона.

За словами Зваан, квитки на спортивну подію вже розпродані.

"Трибуни вболівальників будуть синьо-жовтого кольору. Успіху і перемоги! Ми віримо в команду України!”, – наголосила Зваан.

Як повідомляв Укрінформ, Україна зіграє з Росією у півфіналі Євро-2022 з футзалу.

На XII чемпіонаті Європи з футзалу в Нідерландах завершився передостанній поєдинок чвертьфінальної стадії, в якому визначився суперник збірної України в 1/2 фіналу турніру.

За вихід у фінал континентальної першості «синьо-жовті» 4 лютого зійдуться з командою Росії, яка обіграла футзалістів Грузії - 3:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-