Діаспора передала з Норвегії допомогу українським спортивним школам

Діаспора передала з Норвегії допомогу українським спортивним школам

Укрінформ
Українська громада в Норвегії у рамках нового довгострокового проєкту передала до Львова першу партію бігових лиж і взуття, які діти зі львівських спортивних шкіл зможуть безплатно взяти в оренду.

Як передає Укрінформ, про це Українська громада в Норвегії / Den ukrainske forening i Norge повідомила у Фейсбуці.

«Перша партія бігових лиж і взуття зібраних Українською громадою в Норвегії уже прямує до Львова. І це лише лижі з околиць Осло. Буде більше! Дякуємо усім. Спорядження можна буде безкоштовно взяти в оренду у Львові. Також діти зі спортивних шкіл Львова матимуть більше нагоди вчитись цьому чудовому лижному спорту», – йдеться в дописі.

Фото: Українська громада в Норвегії / Den ukrainske forening i Norge

Фото: Українська громада в Норвегії / Den ukrainske forening i Norge

За повідомленням, наступна партія лижного спорядження буде надіслана в Україну 5 лютого 2022 року.

Читайте також: Українська громада в Норвегії організувала творчу майстерню

«Дякуємо усім, хто відгукнувся. Дякуємо Одиславу Боженко за організацію проєкту та координацію дій усіх, хто передає та збирає устаткування. Вдячні Get a Package /перевізнику Oleksa Dovbush за допомогу з транспортуванням», – подякувала українська діаспора Норвегії.

У громаді нагадали, що долучитися до благодійного проєкту можуть усі охочі, які мають зайві лижі, що простоюють у гаражі, або знайшли поруч на finn.no дешевий варіант і готові пожертвувати копійчину на добру справу. Спорядження потрібно доправити до найближчого пункту збору лиж.

Контактна особа в Норвегії, член громади та координатор проєкту – Одислав Боженко.

Нагадаємо, Українська громада в Норвегії оголосила збір і відправлення лижного спорядження спортивним школам в Україні на початку січня 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-