В Аргентині організували фотовиставку до річниці встановлення дипвідносин з Україною

В Аргентині організували фотовиставку до річниці встановлення дипвідносин з Україною

Фото
Укрінформ
Посольство України в Аргентинській Республіці організувало фотовиставку, присвячену 30-й річниці встановлення дипломатичних відносин України з Аргентиною (6 січня 1992 року).

Як передає Укрінформ, про це Посольство України в Аргентині повідомило у Фейсбуці.

«Зокрема в експозиції представлені копії Протоколів про встановлення дипломатичних відносин між двома державами українською та іспанською мовами та підписані Постійними представниками України та Аргентинської Республіки при ООН, Надзвичайними та Повноважними Послами Г.Й.Удовенком та Х.А.Васкесом», – ідеться в дописі.

У дипустанові також підкреслили міцні зв'язки, які об'єднують два народи через важливу українську діаспору, яка проживає в країні.

У Посольстві нагадали, що 2022 року також виповнюється 125 років першої української міграції до Республіки Аргентина, яка у пошуках нових можливостей збагатила аргентинську самобутність своєю культурою, історією та традиціями.

Нагадаємо, аргентинська танцівниця балету Елеонора Кассано включила у свій телевізійний проєкт En Puntas de Pie («На пальцях ніг») розділ про український танець в Аргентині. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-