Українське товариство “Просвіта” в Аргентині провело новорічний тост

Українське товариство “Просвіта” в Аргентині провело новорічний тост

Укрінформ
Управа Українського культурного товариства “Просвіта” в Аргентині провела новорічний тост, в якому також взяли участь викладачі та представники фольклорних ансамблів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Українського культурного товариства «Просвіта» в Аргентині Юрій Данилишин. 

Зауважується, що з цієї нагоди “Просвіту” привітали співавтори ініціативи дистанційних курсів української мови: професор Уляна Підзамецька, перекладач, педагог, вихователь і дослідник визнаної траєкторії в Університеті Глазго, співробітниця Канадського Інституту Українських Студій (КІУС) та члени Асоціації 27 серпня з Посадас-Місьонес.

Також були висловлені вітання від імені української молодіжної організації “Пласт”, а саме від доктора Паули Балюк та архітектора Юрія Назарика. 

До УКТ «Просвіта» також завітав з вітаннями тимчасовий повірений у справах України в Аргентині пан Валерій Олефір, а насамкінець віртуально “Просвіту” привітав президент Світового конґресу українців Павло Ґрод.

За повідомленням, під час тосту Юрій Данилишин подякував за виконану роботу кожному з членів управи, педагогічному колективу, викладачам фольклорних ансамблів та курсів, Об'єднанню Жінок “Просвіта й українській молодіжній організації СУМ.

Нагадаємо, члени української молодіжної організації “Пласт” д-р Паула Балук та архітектор Юрій Назарик завітали з Вифлеємським вогнем Миру до Українського культурного товариства “Просвіта” в Аргентині. 

Як повідомляв Укрінформ, у Буенос-Айресі відбувся Фестиваль громад, на якому українську громаду представила УКТ "Просвіта". 

Фото: Юрій Данилишин / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-