В Індонезії посол познайомився з представниками української громади у провінції Балі

В Індонезії посол познайомився з представниками української громади у провінції Балі

Укрінформ
Посол України в Індонезії Василь Гамянін провів ознайомчу зустріч з представниками української громади міста Денпасар, що у провінції Балі. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті Посольства України в Республіці Індонезія.

Зокрема, на зустрічі були присутні засновники The SE7EN Group, спортивного мультифункціонального клубу Liga.Tennis, Solutions – blockchain engineering for business» (міжнародний проєкт 482.solutions), ІТ-фахівці, активісти та митці.

“У короткому виступі Посол розповів про пріоритети роботи дипмісії у Джакарті, які включають підтримку українського бізнесу, протидію російській гібридній агресії та пропаганді, популяризацію України в Індонезії, активне залучення закордонного українства до заходів, спрямованих на те, щоб наш український прапор був переконливо присутній на бізнесовій та культурній мапі Індонезії”, – повідомили в посольстві.

Читайте також: У столиці Індонезії висадили український виноград

За інформацією, посол запропонував співвітчизникам для початку взяти участь у кількох знакових іміджевих проєктах, які плануються на першу половину 2022 року, а також запросив надати пропозиції щодо участі у програмах розвитку Індонезії на державному та регіональному рівнях, за підтримки Посольства України, що було сприйнято з позитивним ентузіазмом.

У дипустанові додали, що загалом на Балі постійно мешкає і працює понад 3200 громадян України.

Нагадаємо, почесне консульство України у м. Денпасар в індонезійській провінції Балі офіційно розпочало роботу 27 листопада 2020 року.

Фото: Посольство України в Індонезії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-