СОУД запросила дітей і молодь діаспори до флешмобу «Чарівне Різдво»

СОУД запросила дітей і молодь діаспори до флешмобу «Чарівне Різдво»

Укрінформ
Спілка освітян української діаспори (СОУД) запросила  дітей і молодь українських громад за кордоном долучитися до творчого флешмобу «Чарівне Різдво та Новий  рік в екостилі», який триватиме до 20 січня 2022 року.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці СОУД.

«Створити атмосферу свята, радісного очікування різдвяного дива можна й без вирубування дерев.  Отож, подаруємо ялинці життя! Набагато цікавіше  виготовляти традиційні українські «ялинки» – дідухи з колосків, використовувати для створення різдвяних вінків сухі гілки, кору, плоди та кісточки дерев, ароматні трави,  спеції.  Робити ароматні свічки із вощини та  створювати  власноруч тематичні композиції із природних матеріалів, іграшки із текстилю тощо. Такий декор не зашкодить  здоров'ю і природі, прикрасить  домівку, шкільну аудиторію чи робочий кабінет, а також може стати гарним подарунком для рідних і друзів», – йдеться в дописі.

Мета заходу – створити разом незабутню святкову атмосферу, поділитися  традиціями підготовки до святкування Різдва і Нового року у  Вашій родині та країні проживання,  надихнутися новими ідеями.

СОУД пропонує  виготовити власноруч святкову символіку в екостилі та представити це у вигляді фотослайдів або фотоколажу.

Вимоги до авторської роботи: фотографії виробів мають бути гарної якості у форматі JPEG, JPG, розміром не менше 2000 пікселів.

Організатори звертають увагу, що до 14 січня 2022 р. включно необхідно надіслати Заявку з авторською роботою  на електронну адресу організаторів конкурсу infospilkauuea@gmail.com.

У заявці обов’язково вказати  інформацію про автора, який навчальний заклад представляє, електронну адресу, контактні дані керівника та короткий опис зображеного на фото.

З питань подання заявки та підготовки авторської роботи прохання  звертатися у месенджер  до  координаторів заходу Алли Гринчук (Alla Costi) та Алли Лобач/ Alla Solovej.

Участь безплатна.

Учасникам також пропонується розмістити свої роботи на особистих  сторінках у Фейсбуці. Обов'язково потрібно додати до своєї публікації хештег #Різдво_екостиль_флешмоб_СОУД

СОУд закликає бути активними, готувати та публікувати свої авторські вироби, а також запрошувати друзів до участі та діліться святковим настроєм.

Нагадаємо, СОУД запросила на конференцію «Українська мова як успадкована в школах діаспори: досвід викладання та створення навчальних матеріалів», яка продовжує цикл конференцій до 30-річчя незалежності України «Збереження української мови та культури в діаспорі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-