МІОК анонсував презентацію дослідження про українців у Туреччині

МІОК анонсував презентацію дослідження про українців у Туреччині

Укрінформ
Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою НУ «Львівська політехніка» (МІОК) 17 грудня, напередодні Міжнародного дня мігранта, презентуватиме дослідження «Українці Туреччини: суспільство, ідентичність, майбутнє», яке було проведене командою інституту впродовж 2021 року.

Про це МІОК повідомив Укрінформу.

«На заході ви матимете змогу довідатися: якими є українці Туреччини, як вони інтегруються в нове суспільство, як зберігають свою ідентичність та яким бачать власне майбутнє. Крім того, разом з учасниками в інтерактивному режимі вивчатимемо досвід українців Туреччини, який може стати в пригоді іншим молодим українським громадам у різних країнах», - йдеться в анонсі.

Під час події МІОК пропонує:

  • Презентацію якісного дослідження українців у Туреччині.
  • Найкращі практики від українців, які приголомшливими темпами будують свої громади та демонструють зразок ефективної співпраці з українськими дипломатичними інституціями.
  • Відкрите обговорення та мережування.

Початок презентації о 14:00 за київським часом.

Формат: Zoom (усім зареєстрованим буде надіслане посилання за день до заходу).

Участь у заході безоплатна за умови попередньої реєстрації.

Реєстрація до 16 грудня 2021 р. за посиланням

За деталями можна звертатися на e-mail: conference@miok.lviv.ua, а також стежити за оновленнями на сторінці події у Фейсбуці.

Нагадаємо, Міжнародний інститут освіти, культури зв’язків з діаспорою розпочав підготовку до великого форуму «Діаспора – адвокація України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-