Посольство привітало Асоціацію українців Данії з річницею заснування

Посольство привітало Асоціацію українців Данії з річницею заснування

Укрінформ
Колектив Посольства України в Королівстві Данія висловив вітання з нагоди третьої річниці заснування Асоціації українців Данії (АУД).

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Посольства.

«АУД є ще «юною» організацією, однак за цей невеликий час Вам вдалося зробити багато добрих справ. Ваша активна громадянська позиція та небайдужість значно підсилила зусилля усього українства з формування позитивного іміджу України за кордоном, захисту наших національних інтересів, збереження української мови та культури далеко від дому», – йдеться у вітанні.

У Посольстві зауважили, що підтримка української громади є надзвичайно важливою. Особливо зараз, коли Україна вже восьмий рік поспіль продовжує боротися з агресією Кремля.

«Дякуємо Вам за це! Дякуємо за Ваш патріотизм, Вашу любов та допомогу Батьківщині. Віримо, що авторитет і значення Асоціації українців Данії з часом буде лише зміцнюватись і прибуватиме все більше нових активістів. Ви також завжди можете покладатися на допомогу нашого Посольства у реалізації своїх амбітних цілей», – додали у дипустанові.

Нагадаємо, раніше в листопаді Посол України Данії Михайло Видойник і Апостольський Екзарх для українців католиків візантійського обряду в Німеччині та Скандинавії Владика Богдан обговорили коло питань, які стоять на порядку денному Української греко-католицької церкви та української громади в Данії.

Фото: Посольство України в Данії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-