Пласт Фінляндії запросив на зустріч з видатними фінськими скаутами

Пласт Фінляндії запросив на зустріч з видатними фінськими скаутами

Укрінформ
Пласт Фінляндії запросив на зустріч з видатними фінськими скаутами – подружжям Еліни та Віси Лііппола, яка відбудеться 5 грудня.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

У програмі заходу:

  • гутірка про історію створення та особливості діяльності фінського скаутського руху
  • ігри
  • спільне кавування

Довідка про спікерів:

Elina Liippola – член правління Suomen Partiolaiset (фінської національної скаутської організації), займала найрізноманітніші посади в організації, в тому числі керівні, в період 1999-2004 була заступником Голови Suomen Partiolaiset. На даний час є активним координатором та опікуном скаутського музею (Partiomuseo) та клубу скаутських колекціонерів (Partiokeräililijat).

Чоловік Еліни Visa Liippola – Срібний Вовк номер 83 - справжня легенда, володар найвищої нагороди Скаутської Асоціації Silver Wolf, яку вручають за заслуги, що мають винятковий характер.

Для Еліни та Віси скаутинг – це усе їхнє життя впродовж ось уже 50 років, насичене неймовірними пригодами, цікавими зустрічами, незабутніми подорожами й таборами.

Про це все вони люб'язно погодилися нам розповісти на наших пластових сходинах, які присвятимо Дню Незалежності Фінляндії. Цікаво буде почути, що ж означає це свято для самих фінів та як вони його традиційно вшановують.

До зустрічі запрошуються усі охочі – діти, батьки та Пластприят (Волонтери, які з різних причин не можуть стати дійсними членами Пласту, – Ред.). Гутірка буде фінською мовою з можливістю перекладу на українську та англійську.

Зусріч відбудеться у неділю о 14:30 – 16:30.

Нагадаємо, товариство українців у Фінляндії (Ukrainian Association in Finland) в м. Гельсінкі запросило дітей 6 –11 років відвідувати клуб української мови та літератури

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-