У Кувейті на освітньо-туристичній виставці відкрили український павільйон

У Кувейті на освітньо-туристичній виставці відкрили український павільйон

Фото
Укрінформ
Посольство України в Кувейті 23 листопада відкрило український павільйон на освітньо-туристичній виставці в Кувейтському університеті.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство України в Державі Кувейт.

«Зокрема, на стенді України були представлені матеріали НУ «Львівська політехніка», Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова, НУ «Острозька академія», Льотної академії НАУ, Західноукраїнського національного університету, Одеського національного медичного університету та Івано-Франківського національного технічного університету нафти та газу», – йдеться в повідомленні.

У дипустанові додали, що посол України Олександр Балануца та дипломати Посольства знайомили відвідувачів з українською культурою й історією на прикладі виробів українського традиційного мистецтва. Гостей павільйону також частували українським домашнім печивом виробництва українських майстринь Л. Власюк та І. Такур.

Робота виставки триватиме 24 та 25 листопада.

Нагадаємо, у Посольстві України в Кувейті пройшов святковий відкритий урок з нагоди Дня української мови та писемності, у якому взяли участь українська громада й учні української школи вихідного дня «Ґроно».

Фото: Посольство України в Державі Кувейт

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-