В Іспанії проведуть консульське обслуговування українців у м. Сантьяго-де-Компостела

В Іспанії проведуть консульське обслуговування українців у м. Сантьяго-де-Компостела

Укрінформ
Посольство України в Іспанії 27 листопада проведе виїзне консульське обслуговування громадян у місті Сантьяго-де-Компостела.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні Посольства.

Для отримання попереднього запису потрібно направляти повідомлення на електронну пошту із зазначенням прізвища й імені особи, необхідної послуги (наприклад, «оформлення довіреності», «заява про виїзд дитини за кордон», «отримання виготовленого паспорта», «подача документів на новий закордонний паспорт дорослому/дитині віком до 16 років/новонародженій дитині», «консульський облік», та орієнтовного часу (години) відвідання виїзного консульського обслуговування з приміткою у темі повідомлення «ВКО Сантьяго 27 листопада».

Для запису з питань оформлення довіреностей, заяв (у тому числі про виїзд дитини за кордон), декларацій про сімейний стан, набуття громадянства України новонародженим дітям та взяття на консульський облік потрібно направляти електронні повідомлення на електронну пошту (до 24 жовтня): notariat.zapys@gmail.com.

Для запису з питань отримання вже виготовлених паспортів, які прибули до Посольства слід направляти електронні повідомлення на електронну пошту: pasaporte.cita.madrid@gmail.com.

Для запису на подачу документів для оформлення нових закордонних паспортів потрібно направляти електронні повідомлення на електронну пошту: consul_es@mfa.gov.ua.

У відповідь буде додатково направлено перелік необхідних документів, а також підтверджено час відвідання виїзного консульського обслуговування.

Детальна інформація за посиланням.

Нагадаємо, посол України в Іспанії Сергій Погорельцев у рамках підготовки до Днів української культури в Іспанії провів низку зустрічей з керівництвом іспанських музеїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-