Українська громада Абу-Дабі долучилася до «Марафону, який ніхто не хоче бігти»

Українська громада Абу-Дабі долучилася до «Марафону, який ніхто не хоче бігти»

Укрінформ
Українська громада Абу-Дабі та представники Посольства в Об'єднаних Арабських Еміратах уранці 19 листопада взяли участь у «Марафоні, який ніхто не хоче бігти», вкотре привертаючи увагу міжнародної спільноти до російської агресії на сході України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в ОАЕ.

«Бігли усі: малюки у колясках, діти, дорослі жінки та чоловіки. У кожного на грудях страшні цифри – результат збройної агресії Росії проти України (кількість загиблих і поранених; кількість внутрішньо переміщених осіб; кількість людей, які потребують гуманітарної допомоги тощо). Оскільки Москва не зупиняється у своїй агресії, ці цифри постійно збільшуються», – йдеться в дописі.

Зауважується, що учасники забігу отримають медаль, яка містить частинку використаної гільзи зі сходу України. Це подяка кожному, хто підтримує українців у їх щоденному марафоні за життя та свободу.

У дипустанові нагадали, що 7 листопада у Нью-Йорку проходив всесвітньо відомий марафон, який пробігають тисячі людей. Того самого дня в Україні розпочався ще один забіг, «Марафон, який ніхто не хоче бігти», теж у Нью-Йорку – селищі, розташованому в Донецькій області лише за кілометр від лінії фронту.

Подолати будь-яку дистанцію можна будь-де та будь-коли, і таким чином підтримати Україну. Більше деталей за посиланням

Посольство щиро подякувало шановній українській громаді за небайдужість і участь у марафоні на підтримку нашої України.

Нагадаємо, українська громада в Об'єднаних Арабських Еміратах та Посольство України організували показ на великому екрані в Абу-Дабі одного з найкращих фільмів про сучасних героїв, захисників Донецького аеропорту – #Кіборги.

Фото: Посольство України в ОАЕ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-